Retourprocedure

Om een product te retourneren kunt u dit melden via het retourformulier met opgave van de retourreden.
Het liefst zouden we willen dat u ons belt [043 - 32 33 400) zodat we dit meteen persoonlijk kunnen afhandelen.

- Breuk, beschadigd of verkeerd geleverd artikel:
Wij verzoeken u een aantal foto's te uploaden. Wij beoordelen aan de hand hiervan of het artikel wel of niet geretourneerd moet worden. Retourneert u na onze goedkeuring een artikel, dan worden de verzendkosten voor retourzending vergoed. 

- Onbeschadigd, goed geleverd artikel:
De klant draagt zelf de kosten en het risico voor de retourzending. Ongefrankeerde zendingen worden in dit geval niet geaccepteerd. Mocht bij ontvangst van een retourzending blijken dat het product gebruikt of beschadigd is, dan behoud 't Stokpeerdsje zich het recht voor om een mindering toe te passen op het te restitueren bedrag.

Zorg altijd voor vermelding van bestel- of factuurnummer, naam en rekeningnummer om de terugbetaling vlekkeloos te laten verlopen. Na ontvangst van de retourzending zal 't Stokpeerdsje het aankoopbedrag binnen 14 daten aan u retourneren. 

Retourzendingen kunt u binnen 14 dagen na ontvangstdatum en als deze is meegeleverd, in de originele fabrieksverpakking sturen naar of afgeven in onze winkel: 't Stokpeerdsje, Sporenstraat 18, 6211 EB  Maastricht.